Goyangan Seksi Dari Istri Tercinta Part 1

DEWA815 | SITUS GACOR SLOTS ONLINE TERPERCAYA

Goyangan Seksi Dari Istri Tercinta Part 1

Goyangan Seksi Dari Istri Tercinta Part 1 - Menjadi anutan ada satu cerita fakta jadi ke pasangan suami isteri yang  sekarang udah kehilangan kehangatan, ghairah dan nikmat seks bersama suami/isteri. Telah mula-mula jadi peristiwa lelaki/suami itu di mana bakal datang waktunya jikamana ia telah tak terasa ghairah untuk bersama isterinya kembali. Tidak usah dibincangkan di tempat ini kenapa semuanya ini berlaku,sebagai gosip di tempat ini yaitu bagaimana kita kembalikan keghairahan dan kepuasan waktu kita bersama2 dahulu waktu mula2 berumah-tangga.

Tersebut akikat kehidupan seks yang sudah saya sendiri lewati. Bertahun lama waktunya seks dalam rumah tangga jadi redup dan tidak berseri kembali. Apa lah kembali yang bisa dibikin VCD jadi tontonan untuk memberinya perangsang untuk hidupkan kembali rasa ghairah serta menghidupkan gairah seks.

Oleh kerana kebanyakan melihat VCD,timbullah serta teringatlah dalam pikiran akan nikmat kepuasan bila isteri sendiri sebagai pelakonnya. Ketimbang lihat pelakon yang lain berlaga lebih menghairahkan serta menghangatkan kalau isteri sendiri yang berbintang. Berikut ini punca yang memulakan seluruh narasi yang dikisahkan di sini. Saya mengayalkan dalam pikiran isteri main dengan lelaki lain dan dengan mengayalkan sahaja saya sudah bisa rasakan kepuasannya. Bagaimana apabila betul terjadi,yang pasti satu yng sangat spesial bisa saya rasai serta kecapi. Tidak dapat saya deskripsikan dengan kata2.

Seluruh sudah didesain dengan cermat. Bukan simpel mau memperoleh kesempatan serta peluang lihat isteri main dngan lelaki lain. Ini ialah pertama kalaupun kalau jadi saya segera dapat lihat dalam kata kepala sendiri isteri main dengan lelaki lain.

Isteri saya pernah main dengan lelaki lain sebelumnya namun saya tidak dapat memandangnya sendiri. Kali pertama itu saya jugak yang rancangkan. Dari perjumpaan dalam internet saya bisa pasangan yang sama2 sealiran. Kami janji di satu Hotel apabila berbicara kami cuma book satu bedeng saja. Tidak tahu jenis mana, kami bersepakat masuk tempat secara bergilir2. Nak buat ragam mana, terpaksalah saya sepakat lantaran ini pertama kalinya dalam histori hidup . Maka seusai dipersetujui aku juga masuk lah tempat dahulu bersama pasangan anyar saya tu.

Goyangan Seksi Dari Istri Tercinta Part 1

Tidak banyak yang bisa saya katakan kerana saya tidak berapakah bersungguh buat main dengan pasangan baru saya tu kerana saya lebih ghairah pikirkan isteri saya bakal main dengan pasangan anyarnya kelak. Saya terpancut cepat di saat main dengan pasangan saya tu. Saya gak senang. Pasangan aku juga saya rasa tidak bahagia jugak tentulah. Setelah kami usai lalu kami juga turun ke lobi untuk berhadapan isteri saya serta suami pasangan saya tu.

Mereka tersenyum jika lihat kami. "cepat" kata mereka. Apa yang bisa kami ucapkan. Saya terpaksa sekali mengakui yang saya tidak tahan sangatlah nak buat ragam mana. Sekarang tiba pulak bergantian isteri saya mengikuti lelaki itu ke dalam tempat. Ia rada berkeberatan, wajarlah tidak buat kerja sejenis tu sebelumnya. Terpaksalah saya pujuk kerana kata ku saya dah bisa isterinya, mau gak mau terpaksalah ia juga mengenai main dengan suaminya juga. 

Isteri dengan berat hati serta pada kondisi mau tak mau turut lelaki itu naik kebilik. Sesudah isteri saya raib dari penglihatan mata saya kalau pintu lif tertutup, tak bisa saya nak luahkan dengan kata2 bagaimana hati saya sewaktu itu kalau pikirkan yang isteri saya bakal main dengan lelaki lain sebentar kembali. Takut,berdebar-debar,ghairah serta tidak tahu apa2 hati kembali lantas saya tak bisa nak beritahukan.

Sesak napas saya dibikinnya. Tidak terkeluar sepatah kata juga saya saat itu kendati pasangan anyar saya yang baru-baru ini saya perkosa ada bersama saya waktu itu. Apa yang saya pikirkan dan asumsikan di saat itu yakni isteri saya yang udah saya kahwini sejauh ini tengah ada dalam tempat bersama lelaki yang lain baru kami jumpai. Periode berasa benar-benar pelan berakhir. Pikiran saya bercelaru. Deru badan saya, gementar lantas ada dan sebenar nya saya tidak bisa nak lukiskan hati saya kala itu. Bercelaru dan buntet. Ada perasaan takut,ada rasa ghairah dan entahlah apa2 rasa kembali yang saya sendiri gak tahu. Mengelabah dan gak puas duduk saya dibikinnya.

Seusai lama dan bahagia saya tunggu, pintu lif terbuka serta tersembul lah paras mereka yang saya tunggu2 sampai kini. Mereka jalan bersamaan dan masing2 tampak cerah serta tersenyum. Hati saya lega betul jika mereka dah usai seluruhnya. Kami berbual sesaat dalam kondisi yang sangat mesra serta sesudah itu kami lantas pisah.

Dalam kereta tuju balik kerumah saya gak sabar2 bertanyakan isteri saya apa yang berjalan di antara mereka. Isteri aku juga sama, jadi aku juga ceritalah apa yang berjalan di antara saya dengan pasangan saya tu. Saya narasi dahulu lantaran saya tidak sabar2 nak dengar ceritanya pulak.

DEWA815 | SITUS GACOR SLOTS ONLINE TERPERCAYA

Goyangan Seksi Dari Istri Tercinta Part 1 - Isteri saya berucap jika sudah ada dalam tempat, ia duduk dihujung kamar serta lelaki itu duduk sampingnya. Mereka berbual sekejap serta paham lah lelaki itu bahawa ini ialah pertama kali untuk isteri saya main dengan lelaki lain seusai kami berkahwin. Isteri saya di waktu tersebut tetap rasa berkeberatan untuk bikin jalinan seks dengan lelaki itu. Bila bisa biarkan mereka berbual dan lelaki itu tidak jadi sentuhnya apatah kembali main dengannya. Lelaki itu cerdas memujuk. Tukasnya ia dapat buat isteri saya senang malam itu dan ia akan tidak kerjakan apa2 yang isteri saya gak senang. Sembari membisikan kata2 sayang ketelingga isteri ku ia juga mula mencium isteri saya. Selanjutnya mereka bercium mulut serta sama sama menarik lidah.

Mencium pipi,leher dan tangannya mula mainkan andil. Isteri saya menyatakan ia mula terbenam dan dah mula berasa enak dan enaknya disentuhi dan dicumbui oleh lelaki lain. Mahfum lah dengan saya suaminya ini dah bertahun kami main dah gak berasa kelemahannya kembali. Dah gak ada apakah yang istimewanya kembali. Isteri saya telah di buai nimat gara-gara di perlakukan oleh rekan baru nya itu.

Mata isteri saya terpejam kerana keasikan yang tidak terhitung jika kawan nya mecium leher dan tangannya menyeka dan meramas2 payu dara nya(masih memakai pakaian komplet). Temannya sadar isteri saya sudah lemas dan ikhlas diberlakukan apa, ia juga mula mencopot pakaian isteri saya. Tinggallah bra dan kain nya saja. Ia lagi mencium dada isteri saya dan isteri saya tidak kuat serta mau tak mau baring. Temannya mengiringkan tubuh isteri saya serta ia buka kutang branya serta tersembul lah payu dara isteri saya. Isteri saya sendiri terasa teramat terangsang serta ghairah sekali kalau temannya buka pakaian serta branya. Wajarlah ini pertama kali ia bersama lelaki lain selainnya dibanding saya. Isteri saya mengakui ia benar-benar terangsang serta terasa ghairah benar-benar di saat itu. Dalam hatinya ia mahu lelaki itu lanjutkan aktivitinya meraba,menyeka,mecium dan mengomolinya.

Temannya udah memiliki pengalaman dan tahu kondisi isteri saya kala itu dengan menyaksikan mata serta reaksi isteri saya. Ia tersenyum kerana isteri saya dah mengalah serta saat ini berserah badannya seutuhnya padanya.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama